Αθλητικά

Έγραψαν καλά οι διαιτητές, δηλώνουν έτοιμοι για τη νέα σεζόν

Την ετοιμότητά τους να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου «υπέγραψαν», το βράδυ της περασμένης Τρίτης, οι διαιτητές και οι παρατηρητές.
Με δεδομένο πως πολλοί έχουν ακόμα επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν είχαν τη δυνατότητα να δώσουν το παρών, στην πρόσκληση των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΔ (Κώστας Ζαννετίδης, Βαγγέλης Κατσιδώνης, Μπάμπης Λάμπρου) για συμμετοχή στο σεμινάριο που διοργανώθηκε στα γραφεία του ΣΔΠΔ, ανταποκρίθηκαν περίπου τριάντα πέντε διαιτητές και παρατηρητές, οι οποίοι έλαβαν τις απαραίτητες οδηγίες ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου και παρακολούθησαν μάθημα για τις τροποποιήσεις των κανονισμών.
Η βραδιά έκλεισε με τη διενέργεια γραπτών εξετάσεων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τις πέρασαν με επιτυχία όλοι. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 7 το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας, οπότε και θα ξεκινήσει η πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς, στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει η κριτική των φάσεων των αγώνων του σαββατοκύριακου και ταυτόχρονα θα γίνει μάθημα κανονισμών.
Σημειώνεται, πως τη δύναμη των Δωδεκανήσιων διαιτητών ενίσχυσε προ ημερών ο αξιολογημένος στον πίνακα της 3ης κατηγορίας Νίκος Αρέστης, ο οποίος ήρθε στη Ρόδο με μετεγγραφή από την ΕΠΣ Πέλλας.
Τέλος, με καινούργιες στολές θα εμφανιστούν οι διαιτητές στα γήπεδα της Δωδεκανήσου, χάρη στη χορηγία των επιχειρήσεων «Ελαστικά Κασάπης» και «Ανελκυστήρες Σταμάτης Μαχλής».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου