Αθλητικά

Ιάλυσος: Τέλος τα φιλικά, η σκέψη του στο πρωτάθλημα

Ίσως το τελευταίο χαλαρό σαββατοκύριακο απόλαυσαν οι ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου, καθώς το διήμερο ρεπό ακολούθησε χθες η προπόνηση, που σηματοδότησε την είσοδο της ομάδας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Έχοντας πλέον στα χέρια του ένα ικανοποιητικό δείγμα γραφής για το επίπεδο ετοιμότητας του συγκροτήματός του, ο τεχνικός των «τοξοβόλων» Βαγγέλης Χαντές θεωρεί αχρείαστη τη διεξαγωγή ενός επιπλέον φιλικού παιχνιδιού και από εδώ και στο εξής, θα επιδιώξει να προσδώσει στους παίκτες του την απαιτούμενη φρεσκάδα, συνεχίζοντας να δουλεύει ταυτόχρονα στους τομείς που κρίνει πως χρειάζονται βελτίωση.
Το ευχάριστο για τον προπονητή των πρωταθλητών Δωδεκανήσου πως τα όποια μικροπροβλήματα τραυματισμών υπήρχαν τις προηγούμενες μέρες έχουν ξεπεραστεί, ενώ «στροφές» έχει αρχίσει να ανεβάζει και ο Πολύδωρος Γκέζος, ο οποίος μέχρι την πρεμιέρα της νέας σεζόν αναμένεται να εμφανιστεί ετοιμοπόλεμος.
Αυτό που περιμένουν άπαντες στον Ιάλυσο, είναι οι αποφάσεις της ΕΠΟ σχετικά με τη συγκρότηση των ομίλων της νέας Γ’ Εθνικής, όπως και η κλήρωση για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος, ώστε να κάνουν έγκαιρα τον απαραίτητο προγραμματισμό.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου