Αθλητικά

Κατταβιά: Ταξίδι στο… άγνωστο και τρία ερωτηματικά

Το άγνωστο μοιάζει να είναι ο πλέον επικίνδυνος αντίπαλος της Κατταβιάς στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι της με τον Ποσειδώνα Καρπάθου, με το οποίο κάνει «ποδαρικό» στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Με δεδομένο πως οι γηπεδούχοι του Γιάννη Καραμηνά δεν είχαν τη δυνατότητα να δώσουν φιλικά παιχνίδια και το ρόστερ τους έχει υποστεί αλλαγές, οι «κιτρινόμαυροι» της νότιας Ρόδου δεν έχουν εικόνα που θα τους επέτρεπε να προετοιμάσουν ένα «σχέδιο μάχης» και δεν έχουν άλλη επιλογή από το να στηριχθούν αποκλειστικά και μόνο στο δικό του πλάνο, έτσι όπως το δούλεψαν με τον Παναγιώτη Ζούνη τις τελευταίες μέρες.
Η αποστολή της Κατταβιάς αναχωρεί για την Κάρπαθο σήμερα το πρωί και ο έμπειρος τεχνικός θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον πλάγιο χαφ Κώστα Ταμπουρατζή και τον κεντρικό αμυντικό Γιώργο Τσούλλο, ο οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση. Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Μαγιόγλου, που υπέστη τράβηγμα, ενώ εκτός επιλογών έμεινε ο Δαμιανός Καραμηνάς, ο οποίος δεν έχει ενταχθεί ακόμα στις προπονήσεις.
Αντίθετα, από την περασμένη Δευτέρα στο ομαδικό πρόγραμμα συμμετέχει, μετά από αρκετό καιρό αναμονής, έμπειρος μέσος Γιώργος Μαριεττάκης και θα ακολουθήσει την αποστολή, δεν αποκλείεται δεν να χρησιμοποιηθεί.
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Παναγιώτη Ζούνη για το σημερινό πρώτο ματς του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο, ενώ μετά το τέλος της, τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου