Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Συγκεντρωμένος στην πρεμιέρα

• Την Παρασκευή θα αναχωρήσει η αποστολή του «γηραιού»

Το μυαλό τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2 και το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου (Βόρειου) έχουν όλοι στην ΠΑΕ Διαγόρας.
Οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, προκειμένου να ανοίξουν λογαριασμό στον βαθμολογικό πίνακα, αναγνωρίζοντας βέβαια τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν.
Το ευχάριστο για τον Πάρη Ανδράλα είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι. Επομένως η ΠΑΕ Διαγόρας θα παραταχθεί πάνοπλη στο παιχνίδι της Κυριακής.
Οι ποδοσφαιριστές του «γηραιού» μετά από το ρεπό που είχαν την Τρίτη για να ξεκουραστούν, επέστρεψαν την Τετάρτη σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, προκειμένου να βάλουν στην τελική ευθεία την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη αναμέτρηση.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το πρωί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με τον Πάρη Ανδράλα και τους συνεργάτες του, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και ταχυδύναμης, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» θα συνεχιστεί την Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Παρασκευής.
Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, θα αναχωρήσει η αποστολή της ΠΑΕ Διαγόρα για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί οδικώς για την Θεσσαλονίκη όπου και θα διανυκτερεύσει ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Πόντου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου