Αθλητικά

Φοίβος: Πάνοπλος και γεμάτος θετική ενέργεια τις Καλυθιές

Απόλυτα ικανοποιημένους άφησε τους ανθρώπους του Φοίβου η εμφάνιση της ομάδας στο εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με τον Καλυμνιακό.
Οι Κρεμαστενοί έπαιξαν κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, επιβλήθηκαν με 5-0 και μοίρασαν υποσχέσεις για τη συνέχεια, ενώ στις μεταξύ τους συζητήσεις δεν δίστασαν να αναγνωρίσουν στον Καλυμνιακό τα στοιχεία μίας αξιόλογης ομάδας, η οποία όταν «δέσει» και βρει ρυθμό, θα είναι ικανή να κάνει ουκ ολίγες ζημιές.
Ο προπονητής Γιώργος Σάββανας και οι ποδοσφαιριστές του στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρα ματς, αυτό του προσεχούς Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα Καλυθιών.
Ο τεχνικός της ομάδας θέλει οι αθλητές του να προσεγγίσουν τον αγώνα με τον ίδιο τρόπο που το έπραξαν στο ματς της πρεμιέρας, ενώ η διαθεσιμότητα του συνόλου των παικτών του επιτρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς προβληματισμούς.
Στη διάθεσή του θα βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Άγγελος Φιλιππάκος, ο οποίος μπαίνει σταδιακά στο κλίμα της ομάδας, όπως άλλωστε και ο Ηλίας Τριχάκης, ο τραυματισμός του οποίου στο ματς της Καλύμνου αποδείχθηκε επιπόλαιος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου