Αθλητικά

Αναβολή στο Ε.Α.ΚΑ.- Φ.Ο. Βροντάδου Χίου!

Αναβλήθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Ε.Α. Καλύμνου και τον Φ.Ο. Βροντάδου Χίου, για την 5η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Το παιχνίδι επρόκειτο να διεξαχθεί χθες στις 20:00, ωστόσο δεν μπόρεσαν να πετάξουν από την Αθήνα για τη Σάμο οι δύο διαιτητές (Οικονόμου και Μπον), με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να αναβληθεί. Ο Φ.Ο.Β. δεν δέχθηκε να παίξουν δύο Σαμιώτες διαιτητές στο παιχνίδι, αλλά ούτε και να διεξαχθεί σήμερα. Αυτό έχει ως συνέπεια η Ε.Α.ΚΑ. να βρεθεί για τρεις ημέρες στη Σάμο (από την Παρασκευή) χωρίς να παίξει και να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη, χωρίς αποτέλεσμα. Η αναμέτρηση θα επαναοριστεί από την Ε.Ο.Κ. σε νέα ημερομηνία και ώρα…
Από κει και πέρα, το 5 στα 5 έκαναν η Δάφνη και ο Αργοναύτης Ραφήνας, που κέρδισαν τον Αιολικό και την Ελευθερία Μοσχάτου, αντίστοιχα, στα σημερινά παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η Νίκη Αμαρουσίου και ο Ίκαρος Καλλιθέας συνέχισαν την εξαιρετική τους πορεία, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού και τον Μανδραϊκό αντίστοιχα, ενώ πολύτιμη νίκη πέτυχε η Α.Ε. Πικερμίου κόντρα στο Φοίνικα Πειραιά.
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ποσειδών Νέου Ψυχικού- Νίκη Αμαρουσίου 60-78
Α.Ε. Πικερμίου- Φοίνικας Πειραιά 92-72
Αιολικός- Δάφνη 75-88
Ελευθερία Μοσχάτου- Αργοναύτης Ραφήνας 77-86
Μανδραϊκός- Ίκαρος Καλλιθέας 59-79
Ε.Α. Καλύμνου- Φ.Ο. Βροντάδου Χίου (αναβλήθηκε)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου