Η νέα πρόταση για το νησί της Ρόδου αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία dining και διαδραστικής ψυχαγωγίας.
Ανανεωμένο menu με καινούριες προσθήκες στη κάρτα του εστιατορίου με την υπογραφή του βραβευμένου chef Μανώλη Πλατέλλα και την ομάδα του σε ένα προσιτό all day γαστρό-μπιστρό, δίχως να χάνεται η υπόσταση του fine dining. Με βάση τις ελληνικές πρώτες ύλες, δουλεμένες με διεθνείς τεχνικές σε ένα πάντρεμα ελληνικών και διεθνών συνταγών η επίσκεψη στο Ronda Restaurant- Bar αποτελεί μια σφαιρική γευστική εμπειρία.
Η κάρτα του Ronda Restaurant-Bar αποτελείται από το brunch, vegan πιάτα, sushi και Nikkei επιλογές, αλλά και διάφορα snack and bites, που συνοδεύουν το ποτό και το κρασί από την πλούσια λίστα του εστιατορίου. Στο κεντρικό menu του εστιατορίου συναντάμε πιάτα εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο, όπως η ελληνική σαλάτα με σκοτύρι Ίου και dressing από πιπεριά Φλωρίνης με ρεβύθι, τα μύδια με νιόκι πατάτας, πίκλα κρεμμύδι και σταφίδα και το ζυμαρικό fregola sarda με τηγανητή γάμπαρη και πάστα μαϊντανού, αλλά και διάφορες κοπές από premium κρέατα. Στα γλυκά η νέα προσθήκη με το προφιτερόλ «γαλακτομπούρεκο» αποτελεί εξαιρετική επιλογή, ενώ η τούρτα banoffee προτείνεται για τις εορταστικές εκδηλώσεις.
To Ronda Restaurant-Bar αποτελεί τον φετινό χειμώνα τον απόλυτο προορισμό όπου μπορούμε να δειπνήσουμε, να απολαύσουμε το ποτό ή το κρασί και παράλληλα να διασκεδάσουμε, παρακολουθώντας ένα συναρπαστικό live show έκπληξη. Μια πρωτοποριακή πρόταση που παντρεύει μουσική, χορό και γεύσεις, ικανοποιώντας τις αισθήσεις μας και χαρίζοντάς μας μια αυθεντική εμπειρία ενός διαδραστικού show.
OPENING: Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, 19:00
Τηλ. Κρατήσεων: +30 693740444