Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ Β’

Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Διαγόρας, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής (δημοτικό στάδιο Ρόδου στις 15:00) με αντίπαλο τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Β’ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 1ο όμιλο (Βόρειο).
Το πρόγραμμα διεξήχθη στο ενωσιακό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με τον Πάρη Ανδράλα να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και ταχυδύναμης, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας.
Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από την σημαντική εκτός έδρας νίκη σε βάρος του Ηρακλή Λάρισας με σκορ 1-0 και θέλουν να προσθέσουν ακόμα μία επιτυχία στην συλλογή τους, αυτή την φορά εντός έδρας, προκειμένου να ανέβουν κι άλλο βαθμολογικά.
Ο νεαρός τεχνικός έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι της Κυριακής, να προετοιμαστούν κατάλληλα στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν, έτσι ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι να επιβάλουν τον ρυθμό τους για να οδηγηθούν στο «τρίποντο».
Ο Πάρης Ανδράλας γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι η αναμέτρηση της Κυριακής κρύβει παγίδες, ωστόσο, έχει επισημάνει στους αθλητές του ότι η έκβαση του παιχνιδιού θα κριθεί από τη δική τους απόδοση και την σωστή τακτική αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ Β’ σύμφωνα με το πλάνο που έχει καταστρώσει.
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του «γηραιού» θα συνεχιστεί την Παρασκευή, σε γήπεδο του θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Πάρης Ανδράλας στο παιχνίδι της Κυριακής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Θανάση Παπαϊωάννου που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ηρακλή Λάρισας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου