Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Συγκεντρωμένοι στο τοπικό ντέρμπι

Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Α.Σ. Ρόδος, ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας τοπικού ντέρμπι με αντίπαλο τον ΓΑΣ Ιάλυσος («Οικονομίδειο», 15:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο.
Το πρόγραμμα των «ελαφιών» διεξήχθη το μεσημέρι στο ενωσιακό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με τον Νίκο Κουρμπανά και τους συνεργάτες του να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας.
Η προετοιμασία των «πρασίνων» θα συνεχιστεί την Τετάρτη και την Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Παρασκευής, με τις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής και ασκήσεις ενεργοποίησης.
Ο έμπειρος τεχνικός, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους, τους ζήτησε να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι του Σαββάτου έτσι ώστε να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται.
Ο Κουρμπανάς γνωρίζει ότι η αναμέτρηση με τον ΓΑΣ Ιάλυσος θα είναι δύσκολη, όπως συμβαίνει με όλα τα τοπικά ντέρμπι, παρότι οι «τοξοβόλοι» δεν βρίσκονται και στα καλύτερά τους, έχοντας κάνει άσχημα ξεκίνημα στην σεζόν (μετρούν τέσσερις ήττες σε πέντε αγώνες) και η ανάγκη τους για βαθμούς τους καθιστούν επικίνδυνους ιδιαίτερα στην έδρα τους.
Φυσικά ο στόχος του Α.Σ. Ρόδος θα είναι η νίκη, που εκτός από το γόητρο, θα διατηρήσει τα «ελάφια» στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ θα τονώσει και την ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου