Αθλητικά

Ιάλυσος: Με Σπάρταλη στον πάγκο μέχρι νεωτέρας

Ο Βαγγέλης Χαντές έμελλε να πληρώσει το «μάρμαρο» για το κακό ξεκίνημα του Ιάλυσου στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Η ήττα από τον Αίαντα Γαστούνης την περασμένη Κυριακή, για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης, έπεισε τη διοίκηση των «τοξοβόλων» για την ανάγκη ενός «ηλετροσόκ», που θα «ταρακουνήσει» το ποδοσφαιρικό τμήμα και θα θέσει τους ποδοσφαιριστές ενώπιον των ευθυνών τους.
Πάντως, μπορεί η δεύτερη θητεία του Βαγγέλη Χαντέ στον «ερυθροκίτρινο» πάγκο να ολοκληρώθηκε άδοξα, όμως δεν «νόθευσε» την εκτίμηση των ανθρώπων του συλλόγου στο πρόσωπό του και στην προπονητική αξία του, όπως μαρτυρά η ανακοίνωση του «διαζυγίου»:
«Η διοίκηση του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Βαγγέλη Χαντέ. Η εκτίμησή μας στο πρόσωπό του είναι δεδομένη, καθώς προσέφερε τα μέγιστα και στις δύο θητείες του στον σύλλογο. Δυστυχώς, η απόφασή μας αφορά καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς για εμάς ο Βαγγέλης Χαντές θα είναι πάντα ένας καλός φίλος.
Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».
Στο αυριανό παιχνίδι του γηπέδου των Αγίων Αποστόλων με την Αδελφοσύνη, για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, τον Ιάλυσο θα καθοδηγήσει ο γενικός αρχηγός του Παναγιώτης Σπάρταλης, την ίδια στιγμή που η διοίκηση άνοιξε ήδη τον κύκλο των επαφών της, προκειμένου να βρει το συντομότερο τον διάδοχο του Βαγγέλη Χαντέ.
Απομένει να φανεί αν θα βρει τις ζητούμενες απαντήσεις μέχρι το σαββατιάτικο εντός έδρας ντέρμπι με τη Ρόδο, αν και μία τέτοια προοπτική μάλλον δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου