Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Τελική ευθεία για το ντέρμπι

Στον Α.Σ. Ρόδος ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας τοπικού ντέρμπι με αντίπαλο τον ΓΑΣ Ιάλυσος στο «Οικονομίδειο», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο.
Η προετοιμασία των «ελαφιών» βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία, με το πρόγραμμα της Πέμπτης να διεξάγεται στο δημοτικό στάδιο, με τον Νίκο Κουρμπανά και τους συνεργάτες του να επικεντρώνονται σε ασκήσεις τακτικής, σε τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες, αλλά και σε αγωνιστικά παιχνίδια.
Οι «πράσινοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το πρωί της Παρασκευής, πιθανότατα στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με τις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής και ασκήσεις ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.
Ο έμπειρος τεχνικός που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους αθλητές, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να συγκεντρωθούν στο ντέρμπι και σε καμία περίπτωση να μην υποτιμήσουν τον ΓΑΣ Ιάλυσος, παρότι έχει ξεκινήσει άσχημα στο πρωτάθλημα.
Ο Κουρμπανάς τους έχει επισημάνει ότι τα ντέρμπι είναι διαφορετικά και ιδιαίτερα παιχνίδια σε σχέση με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, γι’ αυτό και η σωστή τακτική αντιμετώπιση του αντιπάλου και η αποτελεσματικότητα θα είναι τα κλειδιά που θα οδηγήσουν τον Α.Σ. Ρόδος στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, που θα διατηρήσει τον σύλλογο στις πρώτες θέσεις του πίνακα .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου