Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Το παλεύει ο Αντεσίνα

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Αντεσίνα Μουμπάρακ Γκάτα στο εντός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας, όπου η ΠΑΕ Διαγόρας θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Λάρισας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 1ο όμιλο (Βόρειο).
Ο Νιγηριανός επιθετικός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και υποβάλλεται σε θεραπείες προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Πάρη Ανδράλα.
Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι της Δευτέρας είναι μοιρασμένες και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι και την Κυριακή, με τον ποδοσφαιριστή να παλεύει για να ενισχύσει την προσπάθεια του «γηραιού» στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς.
Από εκεί και πέρα, οι προετοιμασία των «κυανέρυθρων» συνεχίστηκε την Πέμπτη, χωρίς άλλα προβλήματα, με του ποδοσφαιριστές να είναι συγκεντρωμένοι στον Απόλλωνα.
Το πρόγραμμα διεξήχθη στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με τον Πάρη Ανδράλα να δουλεύει πάνω σε θέματα τακτικής, σε ασκήσεις ταχυδύναμης, ενώ εκτελέστηκαν και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και στην κυκλοφορία.
Η προετοιμασία του «γηραιού» θα συνεχιστεί την Παρασκευή στο δημοτικό στάδιο, με τις προπονήσεις του Σαββάτου και της Κυριακής, που θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία, αναμένεται να διεξαχθούν στο βοηθητικό.
Μοναδικός στόχος της ΠΑΕ Διαγόρας στην αναμέτρηση της Δευτέρας είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, προκειμένου να ανέβει βαθμολογικά, έτσι ώστε με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία και ανεβασμένο ηθικό να κοιτάξει την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου