Αθλητικά

ΑΕΡΑ: Ο Κιοσέογλου την καθιστά ακόμα πιο ισχυρή

Μία από τις σπουδαιότερες μετεγγραφικές κινήσεις, που ήταν εφικτό να πραγματοποιήσει αξιοποιώντας την τοπική ποδοσφαιρική αγορά, επισημοποίησε η ΑΕΡΑ.
Οι «ερυθρόλευκοι» έντυσαν στα χρώματά τους τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό Τάσο Κιοσέογλου, ο οποίος αποδεσμεύτηκε πρόσφατα από τον Φοίβο, στέλνοντας με την κίνησή τους άλλο ένα ηχηρό μήνα προς του ανταγωνιστές τους πως είναι αποφασισμένοι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου να τους βρει πρωταθλητές Δωδεκανήσου.
Ο Τάσος Κιοσέογλου έκανε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας την πρώτη προπόνησή του υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή του Παναγιώτη Μπεκιάρη, ο οποίος έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, θα αισθανθεί δε ακόμα πιο χαρούμενος, αν προσθέσει στις επιλογές του έναν ακόμα επιθετικό, τον οποίο η διοίκηση του συλλόγου συνεχίζει να αναζητά ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Η διακοπή του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries βρίσκει την ΑΕΡΑ στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου, σε καμία περίπτωση όμως εφησυχασμένη.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν, έστω και σε πιο χαλαρούς, εορταστικούς ρυθμούς, μέχρι και αύριο Παρασκευή, θα ακολουθήσει τριήμερο ρεπό και από την Τρίτη η επιστροφή στο καθημερινό πρόγραμμα δουλειάς, το οποίο δεν περιλαμβάνει, μέχρι τη στιγμή της επανέναρξης του πρωταθλήματος, κάποιο φιλικό παιχνίδι.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου