Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Μετεγγραφικές αναζητήσεις

Την Τετάρτη ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Α.Σ. Ρόδος μέσα στο 2022, με τα «ελάφια» να επικρατούν εντός έδρας του Παναργειακού με σκορ 1-0 για την εμβόλιμη 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο.
Το πρωτάθλημα έχει διακοπή για τις γιορτές και θα ξεκινήσει πάλι το σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιανουαρίου, με τους «πράσινους» να φιλοξενούνται το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 13:00 από τον Αίαντα Γαστούνης.
Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, στους ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ρόδος έχει δοθεί πολυήμερο ρεπό για να ξεκουραστούν, όμως η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έχει δουλειά και μάλιστα σοβαρή.
Οι άνθρωποι των «ελαφιών», ο προπονητής Νίκος Κουρμπανάς και οι συνεργάτες του, έχουν στρέψει την προσοχή τους στην μετεγγραφική αφορά προκειμένου να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, αναζητώντας ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις και με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους.
Οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν, ότι στο πλάνο του Α.Σ. Ρόδος περιλαμβάνεται η απόκτησή τουλάχιστον τριών αθλητών, έτσι ώστε ο έμπειρος τεχνικός να έχει τις κατάλληλες λύσεις στη διάθεσή του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τα «ελάφια» να προχωρήσουν στην αποδέσμευση ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ και στην περίπτωση που αυτό συμβεί τότε θα αυξηθεί ο αριθμός των μετεγγραφών.
Πρόθεση των «πρασίνων» είναι οι μετεγγραφές να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό και οι αθλητές που θα αποκτηθούν να είναι σε θέση να προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες τους.
Τέλος ο Καλαϊτζίδης
Παρελθόν από την θέση του γενικού αρχηγού του Α.Σ. Ρόδος αποτελεί εδώ και μερικές ημέρες ο Χρήστος Καλαΐτζίδης, ο οποίος έλυσε την συνεργασία του με τα «ελάφια».
Ο Καλαϊτζίδης αναλαμβάνει πόστο στο Α.Ο. Μεγίστης και οι «πράσινοι» είναι αναγκασμένοι να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου