Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Προσεχώς οι μετεγγραφικές ανακοινώσεις

Όπως έγραψε η «δσπορ», οι άνθρωποι του Α.Σ. Ρόδος, έχοντας και την σύμφωνη γνώμη του τεχνικού επιτελείου, έχουν αποφασίσει να αποκτήσουν πέντε ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής για τα δεδομένα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη και με περισσότερες λύσεις στην συνέχεια της σεζόν.
Τα «ελάφια» έχουν εντοπίσει τους υποψήφιους στόχους και ήδη έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για την απόκτησή τους, οι οποίες βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της «δσπορ», το αργότερο μέσα στην προσεχή εβδομάδα, ο Α.Σ. Ρόδος αναμένεται να ανακοινώσει την μετεγγραφή τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών, που θα τεθούν άμεσα στη διάθεση του Νίκου Κουρμπανά.
Επομένως, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο στο εκτός έδρας παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αίαντα Γαστούνης, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, τα «ελάφια» να παρουσιαστούν με νέα πρόσωπα στην σύνθεσή τους.
Από εκεί και πέρα, το μεσημέρι της Παρασκευής στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου συνεχίστηκαν οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του Α.Σ. Ρόδος, με το πρόγραμμα να επικεντρώνεται σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ταχυδύναμης, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Νίκος Κουρμπανάς θα αποφάσιζε για το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου, με το πιθανότερο να δίνει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του λόγω Πρωτοχρονιάς.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, από την προσεχή Δευτέρα οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αίαντα Γαστούνης (Σάββατο 7/1 στις 13:00).
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στον Α.Σ. Ρόδος δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Νίκου Κουρμπανά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου