Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Συγκεντρωμένος και με επιπλέον λύσεις…

Το μυαλό τους στο εντός έδρας παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 1ο όμιλο (Βόρειο), έχουν όλοι στην ΠΑΕ Διαγόρας.
Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο των «κυανέρυθρων» έχουν συγκεντρωθεί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς θέλουν να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους και πρώτη μέσα στο 2023, έτσι ώστε η ομάδα να ανέβει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.
Φυσικά ο Πάρης Ανδράλας γνωρίζει ότι το παιχνίδι είναι επικίνδυνο και κρύβει παγίδες, γι’ αυτό και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται και να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο για να οδηγηθούν στον «τρίποντο».
Το ευχάριστο για τον νεαρό τεχνικό είναι ότι θα έχει επιπλέον λύσεις στη διάθεσή του, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, καθώς τα τρία τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο μεσοεπιθετικός Θανάσης Μιχόπουλος, ο κεντρικός αμυντικός Ντίνο Γκρόστανιτς και ο επιθετικός Μπόγκταν Σταμένκοβιτς υπολογίζονται κανονικά από τον Πάρη Ανδράλα.
Από την άλλη, εκτός πλάνων θα είναι ο Γιανίς Λαϊουέλ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.
Πάντως δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο έως την ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης με τον Αλμωπό, ο Διαγόρας να έχει ολοκληρώσει κι άλλη μετεγγραφή και αυτομάτως ο ποδοσφαιριστής να τεθεί στη διάθεση του Ανδράλα.
Όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε την Παρασκευή στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με τον βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας.
Οι προπονήσεις των «κυανέρυθρων» θα είναι καθημερινές έως και το πρωί της προσεχούς Τρίτης όπου και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση της 9ης αγωνιστική με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου