Αθλητικά

Στο Promitheas Park Tournament οι παίδες του Κολοσσού!

Για την Πάτρα αναχωρούν σήμερα το πρωί οι παίδες του Κολοσσού, προκειμένου να πάρουν μέρος στο Promitheas Park, που διεξάγεται με τη συμμετοχή ομάδων απ’ όλη την Ελλάδα. Οι παίδες του Κολοσσού έφυγαν για την Πάτρα και ο προπονητής τους Πάνος Παναγιωταράκος θα έχει μαζί του τους εξής αθλητές: Γιάννης Τσίγκος, Φίλιππος Τάττης, Γιώργος Χατζής, Οδυσσέας Τσούμπανος, Σπύρος Κεφάλας, Γιάννης Καρκάλης, Αδάμ Παζαΐτης, Θαρρενός Κωλέτσης, Σωτήρης Μάγος, Γρηγόρης Σταματιάδης, Βασίλης Κουγιός, Αλέσιο Λέκα, Θεόδωρος Μήκας και Άγγελος Ζαΐρης. Συνοδοί θα είναι ο Μιχάλης Μπάρδος και ο Γιάννης Μωραΐτης. Σήμερα το βράδυ (21:00), οι «θαλασσί» παίδες θα παίξουν με την Α.Ε. Σερρών, στο πρώτο τους παιχνίδι στην αχαϊκή πρωτεύουσα.
Αναλυτικά οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά: ΑΣΠ Προμηθέας, ΑΕ Γλαύκου- Εσπέρου, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Μίλωνας, Πανιώνιος, Περιστέρι, ΑΣΕ Δούκα, ΠΑΟΚ, Μαντουλίδης, ΧΑΝΘ, ΑΕ Σερρών, Απόλλων Λιβαδειάς, Ηράκλειο ΟΑΑ, Κολοσσός Ρόδου, Κερκυραϊκός, Ζαφειράκης Νάουσας, Κεραυνός Στροβόλου, Εθνική Ουγγαρίας, Α.Σ. Ντερή, Ολυμπιακός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης- Θύελλα Φερών, ΑΟ Καλαμάτα 1980, Κόροιβος Αμαλιάδας, Αίολος Αγυιάς.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ
ΣΗΜΕΡΑ:
(21:00): Κολοσσός Ρόδου- Α.Ε. Σερρών
ΤΕΤΑΡΤΗ(04/01):
(11:00): Κολοσσός Ρόδου- Εθνικός/ Θύελλα
(19:00): Κολοσσός Ρόδου- Γ.Σ. Κρόνος
ΠΕΜΠΤΗ(05/01):
(10:00): Πανιώνιος- Κολοσσός Ρόδου
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(06/01):
(09:30): Π.Α.Ο.Κ.- Κολοσσός Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου