Αθλητικά

Αγάπη διαρκείας!

Μία νέα χρονιά θα ξεκινήσει για τον Ιπποκράτη Κω, που θα βρει το γυναικείο του τμήμα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ. Αυτό που συνέβη την τελευταία σεζόν με την προσέλευση του κόσμου στο κλειστό γυμναστήριο της Κω ήταν πραγματικά κάτι απίθανο, που όλοι θέλουν να ζήσουν ξανά. Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού αποτέλεσε τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για την διάκριση και είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάθε παιχνίδι το κλειστό γυμναστήριο ήταν σχεδόν γεμάτο. Και τα λέμε όλα αυτά διότι ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας του Α.Σ. Ιπποκράτη Kos Hotel για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Η ανακοίνωση του κωακού συλλόγου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το γυναικείο τμήμα του συλλόγου πιστεύει και στηρίζει τις δυνάμεις της στον έκτο παίκτη της, όλους εσάς. Με την έμπρακτη στήριξη σας, όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.. Σας καλούμε να γίνετε μέρος της ιστορίας και της προσπάθειας μας. Οι κατηγορίες καρτών είναι δύο.
-Η απλά κάρτα (λειτουργεί ως εισιτήριο) και
-η GOLD CARD (λειτουργεί εξίσου ως εισιτήριο και εξασφαλίζει θέση στην κερκίδα).
Για περισσότερες πληροφορίες για τη διάθεση και τις κατηγορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπευθύνους του γυναικείου τμήματος. Μέλος Επιτροπής: Δρεττάκη Ελένη : 6942984524, γραφεία του συλλόγου (Αρτεμισίας 32): 22421 16345».
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι για να συμπληρωθεί το παζλ του νέου Ιπποκράτη θα χρειαστεί μόνο ένα κομμάτι, κι αυτό είναι η επιστροφή της Βικτώριας Γούναρη, η οποία είχε δοθεί με υποσχετική ενός έτους στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Ο δανεισμός της έληξε και από τη στιγμή που η ίδια θέλει να επιστρέψει στην Κω, οι πόρτες του Ιπποκράτη είναι ανοιχτές και φυσικά η 19χρονη αθλήτρια αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη νέα προσπάθεια του συλλόγου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου