Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήριο της σχολικής κοινότητας του Βενετοκλείου προς την δημοτική αρχή

Η Σχολική Κοινότητα του συγκροτήματος του ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟΥ που περιλαμβάνει τα σχολεία 1ο Γενικό Λύκειο, 3ο Γυμνάσιο, Εσπερινό Λύκειο και Εσπερινό Γυμνάσιο, επιθυμεί να εκφρά-σει τις ευχαριστίες της προς τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κο Στράτο Καρίκη, τον Αντιδήμαρχο κο Σάββα Χριστοδύλου και στα υπόλοιπα στελέχη για τον σχεδιασμό και άμεση υλοποίηση στη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, εργασιών στο Συγκρότημα του Βενετοκλεί-ου που αναβαθμίζουν τις συνθήκες εργασίας τόσο για τούς μαθητές όσο και για τους διδά-σκοντες.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε ο χρωματισμός στο εσωτερικό του κτιρίου και δρομολογού-νται επισκευές στους χώρους υγιεινής μαθητών και προσωπικού, επισκευή- τοποθέτηση δα-πέδων των γηπέδων αθλοπαιδιών, αλλαγή κουρτινών και επισκευές σε βλάβες που υπάρ-χουν.

Ο σεβασμός προς την ιστορία του Βενετοκλείου για την προσφορά του που συνεχίζεται μέχρι σήμερα δημιουργεί την ανάγκη της διατήρησης της λειτουργίας με προσφορά υψηλού επι-πέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες από τους διδάσκοντες και την υποστήριξη και συντήρηση της κτιριακής υποδομής κάτι που γίνεται πράξη από την Δημοτική αρχή.

 

Για τη Σχολική κοινότητα:

 

Ο Διευθυντής του Λυκείου    Η Διευθύντρια του Γυμνασίου

Βασίλειος Δ. Ζήκας                  Ελεσάβετ Μαυρουδή

 

 

 

Βασίλειος Δ. Ζήκας Ελεσάβετ Μαυρουδή

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου