Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Με απουσίες αναχωρεί η αποστολή

• Ελληνοκύπριος ο ποδοσφαιριστής που δοκιμάζεται από τα «ελάφια»

Ένα από τα πιο επικίνδυνα εκτός έδρας παιχνίδια του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα δώσει την Κυριακή ο Α.Σ. Ρόδος, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο δημοτικό στάδιο Κρανιδίου (15:00) από την Α.Ε. Ερμιονίδας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου.
Τα «ελάφια» θα παραταχθούν με δύο σημαντικές απουσίες στην σύνθετή τους. Πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό Γκέστι Σουλάι και τον ακραίο οπισθοφύλακα Αντριάνο Τρόκα που είναι τιμωρημένοι, καθώς στο εντός έδρας εξ αναβολής ντέρμπι με τον Πανιώνιο, αντίκρισαν την τέταρτη κίτρινη κάρτα τους από την αρχή της σεζόν.
Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα στο στρατόπεδο των «πρασίνων» με τον Νίκο Κουρμπανά να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του.
Η τελευταία προπόνηση του Α.Σ. Ρόδος εντός των τειχών διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.
Η αποστολή των «ελαφιών» θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου, αεροπορικώς, για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για την Ερμιονίδα, όπου και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία σε γήπεδο της περιοχής.
Οι «πράσινοι» στοχεύουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πραγματοποιώντας ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.
Από εκεί και πέρα, όπως αποκάλυψε η «δσπορ», στις προπονήσεις το Α.Σ Ρόδος συμμετέχει ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δοκιμάζεται από τον Νίκο Κουρμπανά.
Οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι πρόκειται για Ελληνοκύπριο μεσοεπιθετικό, που το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ο ποδοσφαιριστής έχει ικανοποιήσει με την αγωνιστική του παρουσία τον έμπειρο τεχνικό, με τις πιθανότητες να εισηγηθεί την απόκτησή του να έχουν αυξηθεί σημαντικά.
Όπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις στην περίπτωσή του αναμένονται μετά το παιχνίδι της Κυριακής με την Α.Ε. Ερμιονίδας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου