Αθλητικά

“Χαρά μου που θα είμαι στον Διαγόρα”!

Ο νέος προπονητής του Γ.Σ. Διαγόρας Μιχάλης Κουταλιανός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, μετά τη συμφωνία με την ομάδα και είπε χαρακτηριστικά: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στα γήπεδα και θα συνεργαστώ με τον Διαγόρα, που είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Ελλάδας. Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα αυτή η συνεργασία και είμαι εδώ για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η παραμονή στη Β’ Εθνική. Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου και για μας κάθε παιχνίδι από δω και πέρα είναι τελικός. Φυσικά, κοιτάζουμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά και το σημαντικό πάνω απ’ όλα είναι να είμαστε υγιείς και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο».
Ο Μιχάλης Κουταλιανός θα κάνει ντεμπούτο στο αυριανό παιχνίδι με τον Α.Ο.Κ. Χανιά και ανέφερε: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Τίποτα δεν χαρίζεται σε κανέναν. Δεν μας απασχολεί το γεγονός ότι τα Χανιά είναι στην τελευταία θέση και χωρίς νίκη. Πρέπει να ιδρώσουμε, να παλέψουμε και να παίξουμε καλό μπάσκετ για να κερδίσουμε».
Η προετοιμασία του Γ.Σ. Διαγόρας θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι στη Ρόδο και η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αύριο το πρωί (09:00) μέσω Αθηνών για την Κρήτη, ενώ θα επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο, μετά το τέλος του αγώνα, που θα ξεκινήσει στις 14:00 στο Ε.Α.Κ. Χανίων. Ο Μιχάλης Κουταλιανός θα έχει στη διάθεσή του, τους εξής παίκτες: Στράτος Ιορδάνογλου, Κώστας Μητσού, Νίκος Καράβας, Σταύρος Παρδακάς, Nicolas Elame, Γιώργος Μαρουλλάκης, Αντώνης Χρύσης, Στέφαν Μπόζιτς, Αντώνης Σκλήβας και Τάσος Πιλκούδης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου