Τοπικές Ειδήσεις

Eπιχορήγηση για την ανακαίνιση του Delfinia Resort στη Ρόδο

Εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες αρχές οι πληρωμές επιχορηγήσεων σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Αναλυτικά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε τη χορήγηση ποσού 189.878 ευρώ που αντιστοιχεί στο 25% της εγκεκριμένης επιχορήγησης του επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ-ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ-ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΑΣ Α.Ε. και αφορά τον εκσυγχρονισμό ολοκληρωμένης μορφής του ξενοδοχείου κατηγορίας 4 αστέρων ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΡΕΣΟΡΤ στην περιοχή Κολυμπίων της Ρόδου, συνολικού επιλέξιμου κόστους 1.898.780 ευρώ  και ενισχυόμενου κόστους 1.898.780 ευρώ.

Παράλληλα, η Περιφέρεια Ηπείρου ενέκρινε τη χορήγηση ποσού 49.287,50 ευρώ που αντιστοιχεί στο  υπόλοιπο 25% της εγκεκριμένης επιχορήγησης του επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. που αφορά την ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 3 αστέρων στην Πλαταριά Συβότων της Ηγουμενίτσας.

Το συνολικό επιλέξιμο και ενισχυόμενο κόστος του επενδυτικού σχεδίου ανέρχεται σε 1.088.000 ευρώ, με αναλογούσα επιχορήγηση 597.150 ευρώ.

Πηγή tornosnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου