Τοπικές Ειδήσεις

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντώνη Γιαννικουρή για τον θάνατο του Δημήτρη Τσοπανάκη

Την βαθειά του θλίψη για τον θάνατο του Δημήτρη Τσοπανάκη, προς την οικογένεια τους συγγενείς και τους φίλους του, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου Αντώνης Γιαννικουρής.

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του αναφέρει:

«Έφυγε από τη ζωή ένας γνήσιος αγωνιστής, ένας άριστος πατριώτης, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και ένας στοργικός οικογενειάρχης. Όλοι όσοι είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε και να ζήσουμε από κοντά, τον Δημήτρη Τσοπανάκη, ξέρουμε πολύ καλά, ότι οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το μεγαλείο της ψυχής και του χαρακτήρα του.

Ο Δημήτρης υπηρέτησε με ιδιαίτερη χρησιμότητα τον τόπο του, από όποια θέση και αν ανέλαβε στο στίβο της ζωής: Στην δημοσιογραφία, στον αθλητισμό, στην αυτοδιοίκηση.

Άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του με τους αγώνες και το έργο του, παρακαταθήκη σε όλους όσους μάχονται για να φέρουν στον τόπο και τους νησιώτες μας ένα καλύτερο αύριο.

Εκφράζω από τα βάθη της καρδιάς μου τα θερμότερα συλλυπητήριά μου, στη σύζυγό του Ελευθερία, στα παιδιά του Σάββα, Έλλη, Λουκά και Ιωάννα. Θα μείνει αθάνατος για πάντα στις καρδιές μας.»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου