Αθλητικά

Δόξα Ψίνθου: Το «αντίο» του προανήγγειλε ο πρόεδρος

Την αποχώρησή του από τα διοικητικά της Δόξας Ψίνθου στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου προανήγγειλε ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Κοσκινιώτης. Ο επικεφαλής των «βυσσινί» δίνει εδώ και καιρό έναν… μοναχικό αγώνα για να κρατήσει την ομάδα όρθια και αξιοπρεπή και από τη στιγμή που δεν βρίσκει την απαιτούμενη συμπαράσταση από παράγοντες της τοπικής ποδοσφαιρικής κοινωνίας, δεν έχει άλλη επιλογή από το να εγκαταλείψει. Ο Κώστας Κοσκινιώτης ευχαριστεί από καρδιάς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την προσήλωσή τους και δεσμεύεται να παραμείνει στο πλευρό τους μέχρι την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους:
«Θέλω να ανακοινώσω ότι μετά τη λήξη του πρωταθλήματος θα αποχωρήσω από την ομάδα για προσωπικούς λόγους. Μερικοί διαβάζουν για κρίση που περνάει η ομάδα και χαίρονται, άλλοι ίσως να λυπούνται, όμως σε κάθε παιχνίδι η ομάδα με αυτά τα 14-15 παιδιά δηλώνει παρούσα και θέλω να τους ευχαριστήσω για τον αγώνα που κάνουν για την ομάδα του χωριού. Από τη μεριά μου θα φροντίσω να μην τους λείψει τίποτα μέχρι το τέλος της χρονιάς και δεν θα αφήσω κανέναν μα κανέναν, να παίξει μαζί τους, όποιος και να είναι αυτός!!!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου