Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Στροφή στον Πανιώνιο

Εκτός της συνέχειας του Κυπέλλου Δωδεκανήσου έμεινε ο Α.Σ. Ρόδος, καθώς την Τρίτη ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την ΑΕΡΑ στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας και αποκλείστηκε από τη διοργάνωση.
Πλέον τα «ελάφια» έχουν αφήσει πίσω τους το παιχνίδι με τους Αφαντενούς, καθώς έχουν στρέψει όλη την προσοχή τους στο εκτός έδρας ντέρμπι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο.
Οι «πράσινοι» μετά από την εντός έδρας νίκη επί του Αιολικού, θα επιδιώξουν να προσθέσουν ακόμα ένα σπουδαίο «τρίποντο» στην συλλογή τους, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θα τους επιτρέψει να βάλουν ακόμα ποιο στέρεες βάσεις για την κατάκτηση του τίτλου και τη διεκδίκηση της ανόδου.
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του Α.Σ. Ρόδος για το σαββατιάτικο ντέρμπι ξεκίνησε την Τετάρτη, με τον Μανώλη Σκύβαλο και τους συνεργάτες του να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας.
Τα «ελάφια» θα προπονηθούν και την Πέμπτη, ενώ το πρωί της Παρασκευής θα αναχωρήσει η αποστολή για την Αθήνα, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται την ίδια ημέρα σε γήπεδο της Αττικής.
Ο Αντώνης Μάγκας, ο Ντίνος Νικολόπουλος, ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης και ο Βασίλης Βογιατζής εξέτισαν τις ποινές τους και υπολογίζονται από τον Μανώλη Σκύβαλο, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Πέδρο Ροντρίγκες που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και υποβάλλεται σε θεραπείας, με την προπόνηση της Πέμπτης να ξεκαθαρίζει αν ο νεαρός τεχνικός θα μπορέσει να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου