Αθλητικά

Τζάμπολ στις 11 Οκτωβρίου!

Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου ορίστηκε να γίνει το πρώτο τζάμπολ στο πρωτάθλημα της Basket League, της αγωνιστικής περιόδου 2014-15. Αυτό ανακοίνωση και επίσημα ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. στην τελευταία του συνεδρίαση. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σε επίσημο δελτίο της, η διοργανώτρια αρχή. «Για το Σάββατο 11 Οκτωβρίου ορίστηκε η έναρξη της Ο.Π.Α.Π. Basket League, της αγωνιστικής χρονιάς 2014-15 με απόφαση της γενικής συνέλευσης του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. στην τελευταία συνεδρίαση της. Η γενική συνέλευση του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., επίσης, ενέκρινε ομόφωνα τον κανονισμό πρωταθλήματος και πειθαρχικού δικαίου της νέας σεζόν, οι οποίοι θα κατατεθούν στην Ε.Ο.Κ.»
ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Όπως είναι εύλογο το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα δοθεί για το κύπελλο Ελλάδας το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου. Ο θεσμός θα ξεκινήσει στις 13 Σεπτεμβρίου και θα αφορά αρχικά μόνο τις ομάδες της Α2 Κατηγορίας, ενώ ο Κολοσσός ΒΑΠ (τερμάτισε στην 10η θέση της Α1) θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από τη β’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Τα παιχνίδια του κυπέλλου προσφέρονται για χρήσιμα και πολύτιμα συμπεράσματα για τον Μιχάλη Κουταλιανό, με δεδομένο ότι ο Κολοσσός ΒΑΠ δεν θα είναι ακόμη έτοιμος και θα βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας. Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι οι αναμετρήσεις του κυπέλλου Ελλάδας θα προσφερθούν ως χρήσιμα τεστ για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.
Μέχρι τότε πάντως ο Κολοσσός ΒΑΠ θα έχει δώσει και ορισμένα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας είτε στη Ρόδο είτε εκτός νησιού, έτσι ώστε να «δέσει» πιο γρήγορα η ομάδα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ήδη ο Μιχάλης Κουταλιανός καταστρώνει τα πλάνα του και ευελπιστεί να δημιουργήσει μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα έχει ως αρχικό στόχο τη γρήγορη παραμονή στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ, με το μπάτζετ να παραμένει στα ίδια επίπεδα με φέτος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου