Αθλητικά

LFC Ιάλυσος: Καταγγελία για τα όσα διαδραματίστηκαν με την Δόξα Πηγαδακίων

Θλιβερά γεγονότα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Κατηγορίας στον Νότιο όμιλο, ανάμεσα στην Δόξα Πηγαδακίων και την LFC Ιάλυσος.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του νησιού μας, ενημέρωσε ότι κατήγγειλε τα γεγονότα στους αρμόδιους αθλητικούς φορείς.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι μετά τα σοβαρά επεισόδια με προπηλακισμούς αθλητριών και χειροδικία κατά του προπονητή μας, που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι της ομάδας μας με την Δόξα Πηγαδακιων στην Ζάκυνθο, το διοικητικό συμβούλιο κατέθεσε επίσημες καταγγελίες κατά των υπαιτίων, προς τους αρμοδίους αθλητικούς φορείς:
• Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
• Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου
• Πανελληνία Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου
• Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου
• Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (γραφείο υφυπουργού κ. Αυγενάκη)
Βασικός άξονας της φιλοσοφίας του συλλόγου μας και πρωταρχικώς μας στόχος είναι η εξάλειψη της βίας στους αγωνιστικούς χώρους, οι διακρίσεις κατά των γυναικών και η άνοδος του επίπεδου του ποδοσφαίρου γυναικών στην πατρίδα μας. Ελπίζουμε να ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα από τους αρμοδίους για να μην υπάρξουν μελλοντικά θύματα εντός των γηπέδων σε ερασιτέχνες αθλήτριες και προπονητές. Κλείνοντας ευελπιστούμε να επιβληθούν οι ποινές που προβλέπονται βάσει των κανονισμών της ΕΠΟ/Προπονητών και αθλητικής νομοθεσίας στους υπαίτιους».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου