Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Να επιστρέφει στις νίκες για τους βαθμούς και τον γόητρο

Στις εντός έδρας αναμετρήσεις του στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, επιστρέφει την Τετάρτη ο Α.Σ. Ρόδος, καθώς στις 15:00 θα υποδεχθεί στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας τον ΓΑΣ Ιάλυσος στο τοπικό ντέρμπι της εμβόλιμης 19ης αγωνιστικής.
Τα «ελάφια» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από τον Πανιώνιο, γι’ αυτό και η επιστροφή τους στις νίκες αποτελεί μονόδρομο, έτσι ώστε να διατηρήσουν την επαφή τους με τον κορυφή και υπό προϋποθέσεις να ανέβουν σε αυτή, αλλά και για λόγους γοήτρου, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι.
Βέβαια ο Μανώλης Σκύβαλος γνωρίζει ότι η αναμέτρηση θα είναι δύσκολη, αφού οι «τοξοβόλοι» χρειάζονται τους βαθμούς στην προσπάθεια τους για να εξασφάλιση της παραμονής. Γι’ αυτό ο έμπειρος τεχνικός έχει ζητήσεις από τους ποδοσφαιριστές του, συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία για να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να οδηγηθούν στο «τρίποντο».
Πάντως ο Α.Σ. Ρόδος θα παραταχθεί με τρία σημαντικά προβλήματα στη σύνθεσή του απέναντι στον ΓΑΣ Ιάλυσος. Ο Μανώλης Σκύβαλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκέστι Σουλάι που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, του Ντίνου Νικολόπουλου που στην ίδια αναμέτρηση συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και του Πέδρο Ροντρίγκες που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στο τελευταίο χρονικό διάστημα.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το μεσημέρι της Τρίτης στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου