Αθλητικά

Ιάλυσος: Το «πρέπει» τον πιέζει, αλλά όχι σήμερα

Την πολυτέλεια να προσεγγίζουν το σημερινό τοπικό ντέρμπι του Δημοτικού Σταδίου με αντίπαλο τη Ρόδο, για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, χωρίς το παραμικρό άγχος, έδωσε στους ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου η κυριακάτικη νίκη επί του Αίαντα Γαστούνης.
Βαθμολογικά οι «τοξοβόλοι» προφανώς και δεν είναι άνετοι και ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενο, ωστόσο οι «τελικοί» που τους περιμένουν είναι άλλοι και γι’ αυτούς είναι που θα αγχωθούν.
Παρά το ιδιαίτερο «χρώμα» που παραδοσιακά προσλαμβάνουν οι συναντήσεις των ομάδων του νησιού στα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών, η ποδοσφαιρική πραγματικότητα περιγράφει το σημερινό ματς ως την αναμέτρηση μίας ομάδας που παλεύει για την παραμονή της, με μία που διεκδικεί τον τίτλο και την άνοδό της στη Super League 2. Ως εκ τούτου και με δεδομένο πως το πρόγραμμα συνεχίζει να προσφέρει τον απαραίτητο αριθμό ευκαιριών , μία ήττα δεν θα «πονέσει» ουσιαστικά, ενώ αντιθέτως, ένα καλό αποτέλεσμα θα δώσει στην ομάδα τεράστια ώθηση.
Η πλέον δύσκολη συνθήκη που έχει να διαχειριστεί ο Ιάλυσος, αναφέρεται στη συσσωρευμένη κόπωση από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις, κυρίως ενόψει του εντός έδρας κρίσιμου αγώνα της προσεχούς Κυριακής κόντρα στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.
Μετά το ρεπό της Δευτέρας, ο προπονητής Παναγιώτης Σπάρταλης και οι ποδοσφαιριστές του συγκεντρώθηκαν χθες στο Οικονομίδειο για προπόνηση, με τους τραυματίες Νάνι και Κονέ να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα και να ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους συμπαίκτες τους σήμερα στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίο, καθώς η διαθεσιμότητά τους θα παιχθεί μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου