Αθλητικά

Μία ανάσα από τον Πλύγκο

Στην τελική ευθεία έχει μπει η απόκτηση ενός επιθετικού, από την ομάδα της Δόξας Ψίνθου, προκειμένου να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Όπως έγραψε στο χθεσινό της φύλλο η «δσπορ», το όνομα του θα προκαλέσει αίσθηση, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής, με πλούσια εμπειρία στα τοπικά μας πρωταθλήματα.
Ο λόγος για τον Μιχάλη Πλύγκο, που την Τετάρτη έμεινε και τυπικά ελεύθερος από την ΑΕΡΑ, τη φανέλα της οποίας φορούσε την περασμένη σεζόν, με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει και τα ακόλουθα: «Με αφορμή πως και τυπικά έμεινα ελεύθερος από τον Α.Ε.Ρ.Α θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα που την αγαπώ και θα την έχω πάντα κάπου ξεχωριστά…. Αλλά ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μιχάλη Αντώνογλου. Και τέλος θέλω να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στην ομάδα του Α.Ε.Ρ.Α».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «βυσσινί» βρισκόντουσαν σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον ποδοσφαιριστή, εδώ και ημέρες, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει σε πολλούς από τους όρους της ενδεχόμενης συνεργασίας τους.
Χθες το βράδυ, ο Πλύγκος αναμενόταν να μεταβεί στην Ψίνθο, προκειμένου να έχει καθοριστικό ραντεβού με τη διοίκηση της τοπικής Δόξα, έτσι ώστε να συμφωνήσουν και στους εναπομείναντες όρους, για να φορέσει και επίσημα τη «βυσσινί» φανέλα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μετεγγραφή, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και όπως όλα δείχνουν σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση του.
Από εκεί και πέρα, αξίζει να αναφέρουμε ότι εντός των ημερών αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα του τερματοφύλακα, που θέλουν να αποκτήσουν οι «βυσσινί», προκειμένου να πλαισιώσουν τον Γιώργο Τόππο, στην υπεράσπιση της εστίας τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου