Αθλητικά

Ο Γερογιάννης στην Α.Ε.Κ.!

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του που ξεκινάει τώρα είναι έτοιμος να κάνει ο Χρήστος Γερογιάννης… Ο ταλαντούχος αθλητής (γεννηθείς το 1999) του Ιπποκράτη, που ξεχώρισε φέτος με τα μικρά τμήματα του συλλόγου του, πήρε μεταγραφή για την Α.Ε.Κ., η οποία στο πρόσωπο του βρίσκει ένα σπουδαίο ταλέντο για τα επόμενα χρόνια. Ο 15χρονος Γερογιάννης διακρίθηκε με τη φανέλα του Ιπποκράτη και μπροστά του παρουσιάζεται μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, την οποία θέλει να πιάσει από τα μαλλιά. Η μετακίνηση του στην Α.Ε.Κ. ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ιπποκράτη, ο οποίος συνεχίζει την… παραγωγή ταλέντων και την προώθηση τους σε ομάδες των Αθηνών και του Πειραιά.
Η ανακοίνωση του κωακού συλλόγου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Α.Σ. Κώων ο Ιπποκράτης με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνει την παραχώρηση του Χρήστο Γερογιάννη στο ιστορικό σωματείο της Α.Ε.Κ. Ο νεαρός αθλητής, γεννημένος το 1999 με ύψος 1.96 αγωνιζόταν στα τμήματα παμπαίδων και παίδων του συλλόγου μας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή πρόοδο και καλή συνέχεια στην μπασκετική του καριέρα».
ΠΗΓΗ ΤΑΛΕΝΤΩΝ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
Αυτό που συμβαίνει με τον Ιπποκράτη τα τελευταία χρόνια δεν έχει προηγούμενο… Η κωακή ομάδα αποδεικνύεται σε μεγάλη… «δεξαμενή» ταλέντων και μάλιστα σε ετήσια βάση παράγει παίκτες, τα οποία προωθεί σε μεγάλες ομάδες. Για παράδειγμα πέρσι το καλοκαίρι ο Ανδρέας Σκούφης έδωσε τα χέρια με τον Ίκαρο Καλλιθέας και ο Βένος Μαστόρος με τον Α.Σ.Ε. Δούκα και μάλιστα αμφότεροι έφτασαν μέχρι την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Φέτος ήταν η σειρά του Χρήστου Γερογιάννη, κάτι που αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου εδώ και πολλά χρόνια.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου