Αθλητικά

Απόλλωνας Καλυθιών: Το άνετος, δεν σημαίνει αδιάφορος

Με ισχυρό κίνητρο μπαίνει ο Απόλλωνας Καλυθιών στην τελική ευθεία των φετινών επίσημων υποχρεώσεών του.
Η ομάδα του Γιάννη Αρχοντούλη υποδέχεται αύριο Πέμπτη τον Άρη για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries , την Κυριακή θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Δωδεκανήσου κόντρα στον Διαγόρα Βατίου και θα κλείσει την παρουσία της στο πρωτάθλημα μπροστά στο κοινό της, στον αγώνα με τον διεκδικητή της πρωτιάς του 1ου ομίλου Ηρακλή Μαριτσών.
Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» δεν κουράζεται να επαναλαμβάνει πως το συγκρότημά του θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για το «τρία στα τρία», ώστε ο Απόλλωνας να τελειώσει ιδανικά μία χρονιά που ξεκίνησε με μπόλικο άγχος λόγω του δύσκολου καλοκαιρού, της αποχώρησης πολλών παικτών του περσινού βασικού κορμού και της υποχρεωτικής ανανέωσης και έμελλε να εξελιχθεί εξαιρετικά, με τρόπο που δικαιώνει τις προσδοκίες των φίλων του συλλόγου και τους κόπους προπονητή και ποδοσφαιριστών.
Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν θα έχει αύριο στη διάθεσή του ο Γιάννης Αρχοντούλης είναι ο πολύπειρος Στέργος Χατζηκοσμάς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Όλοι οι υπόλοιποι έκαναν χθες την τελευταία προπόνησή τους και σήμερα θα ξεκουραστούν, ώστε να μπουν αύριο κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» του Αρχαγγέλου όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου