Αθλητικά

Πρόκριση από… «καρμπόν» για Ιάλυσο και Αστέρα Παστίδας

Την παρουσία τους στη συνέχεια του φετινού Κυπέλλου Δωδεκανήσου εξασφάλισαν οι Ιάλυσος και Αστέρας Παστίδας. Ο πρώτος «καθάρισε» στο τέλος το ματς με τον Φοίβο με 2-0, ενώ ο δεύτερος πέρασε με το ίδιο σκορ από την έδρα του Ποσειδώνα Καρπάθου.
Ιάλυσος-Φοίβος 2-0
Στο τελευταίο τέταρτό της κρίθηκε η συνάντηση του Ιάλυσου με τον Φοίβο στο Οικονομίδειο. Οι «τοξοβόλοι», οι οποίοι έδωσαν χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, επιβλήθηκαν του αξιόμαχου Φοίβου, που πάλεψε κι έχασε ευκαιρίες, με 2-0 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν στο 76’ ο Εμπουμπά και στο 81’ ο Γεωργίου. Η ομάδα του Παναγιώτη Σπάρταλη θα περιμένει στα προημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Διαγόρας Βατίου-Απόλλωνας Καλυθιών.
Οι συνθέσεις:
Ιάλυσος
Κιουπάκης, Καρπαθάκης (82’ Γιώργου), Ξεπαπαδάκης, Μαχαίρας (65’ Εμπουμπά), Πατσίλης, Αλιμερκάι, Γεωργιάδης (65’ Δελαπόρτας), Σάββας, Ιντρίζι, Γεωργίου (87’ Κόγγος), Χατζηνικόλας (87’ Γιαννίκος)
Φοίβος
Φραγκούλης, Κουδούνης (46’ Μόσχος), Κρητικός, Δημουλάς, Ταφάνι, Μαλίκι (53’ Γκινής), Κασιμάτης (53’ Ορφανίδης), Μικκιού (76’ Καραγεωργίου), Χατζησάββας, Μισέλ, Μανίκαρος (53’ Τζελάι)
Ποσειδώνας Καρπάθου-Αστέρας Παστίδας 0-2
Τα δύο τέρματα το Ηλία Τριχάκη, στο 38’ και στο 77’ χάρισαν στον Αστέρα Παστίδας τη νίκη επί του Ποσειδώνα στην Κάρπαθο με 2-0 και μαζί τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Δωδεκανήσου κόντρα στον Ηρακλή, στο γήπεδο των Μαριτσών.
Τους Ροδίτες καθοδήγησε ο Δημήτρης Καρανάκης, καθώς ο προπονητής Μιχάλης Πολιάς αδυνατούσε να ακολουθήσει την αποστολή λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του, ενώ οι γηπεδούχοι του Γιάννη Καραμηνά αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές.
Οι συνθέσεις:
Ποσειδώνας Καρπάθου
Χαλκιάς, Καραξής, Ντόντος (70’ Γιαννίκος), Κούτολο (70’ Χιούρα), Σπανός Ι. Μαντινάος, Νασόπουλος, Φελλουζής, Σταύρου, Σπανός Ε. (48’ Καραναστάσης), Φασουλέτος (82’ Διακόνης)
Αστέρας Παστίδας
Κουμέντος, Καλαϊτζίδης (70’ Κορκίδας), Θεοχαρόπουλος (50’ Λιαμής), Αποστολάτος, Αυγενικού, Τριχάκης, Βλαχάβας (62’ Μωυσάκος), Λεωνίδου, Διακουράκης (70’ Κυρίτσης), Κουγιός (70’ Δαφερέρας), Αθανασίου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου