Αθλητικά

ΓΑΟ Ρόδου: Διημερίδα Hapkido στις 22 και 23 Απριλίου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΓΑΟ Ρόδου, ενημέρωσε για τη διοργάνωση διημερίδας Hapkido στις 22 και 23 Απριλίου.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Η ομάδα της Korean Martial Arts European Society -Education (K.M.A.E.S.-ED.), στο πλαίσιο της διάδοσης και της ανάπτυξης της πολεμικής τέχνης του Hapkido στην Ελλάδα, σας καλεί στην πρώτη συνάντηση για αυτή την χρονιά, στην πόλη της Ρόδου.
Για τον σκοπό αυτόν ο ΓΑΟ Ρόδου διοργανώνει διημερίδα στις 22 και 23 Απριλίου, τόσο για την παρουσίαση του Hapkido με σκοπό την ανάπτυξη στα Δωδεκάνησα, όσο και την ενημέρωση για τη διοργάνωση του πρώτου Φεστιβάλ Hapkido που θα γίνει στη Ρόδο το ερχόμενο Φθινόπωρο.
Η πρόσκληση για την συνάντηση του Απριλίου, δεν απευθύνεται μόνο σε δάσκαλους και υπεύθυνους σχολών, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να ενημερωθούν για το Hapkido, από όποιον χώρο των πολεμικών τεχνών κι αν προέρχονται.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο της διημερίδας δάσκαλο Καζαντζόγλου Παύλο και εκπρόσωπο της K.M.A.E.S.-ED στα Δωδεκάνησα.
Τηλ: 6946686434, email: kazantzoglou.rodou@gmail.com και partner1@kmaeseducation.com».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου