Αθλητικά

“Τα παιδιά κέρδισαν εμπειρίες, στηρίζουμε την ανάπτυξη”!

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του Α.Ο. Κολοσσός Γιάννης Μωραΐτης αναφέρθηκε στο ταξίδι των παίδων στην Ιταλία. Αναλυτικά, όσα είπε: ”Ως υπεύθυνος λειτουργίας της Ακαδημίας του ΑΟ Κολοσσός Ρόδου επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά, τους γονείς και τους αθλητές της ομάδας μας για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά που διοργανώνεσαι η Veroli Basketball Akademy προς τιμήν του Mario Calcabrina στην πόλη Φροζινόνε της Ιταλίας! Η συμμετοχή μας αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Οι αθλητές μας είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την εμπειρία διεξαγωγής ενός διεθνούς τουρνουά και επέστρεψαν πίσω στη Ρόδο με τις βαλίτσες τους γεμάτες γνώσεις και δεξιότητες, χρήσιμες για τη μελλοντική μπασκετική τους σταδιοδρομία!
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον προπονητή της ομάδας μας, Πάνο Παναγιωταράκο, για τη στήριξη των αθλητών μας, στο Μιχάλη Μπάρδο που για ακόμα μία φορά στάθηκε πολύτιμος αρωγός, συνοδεύοντας την ομάδα μας και, φυσικά, στους γονείς των αθλητών που εμπιστεύτηκαν και στήριξαν την ιδέα μας, ενισχύοντας την οικονομικά και ηθικά, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής στα παιδιά τους! Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές του παιδικού τμήματος για την αξιοπρεπή αγωνιστική συμπεριφορά τους και για το ήθος και τη συμπεριφορά που επέδειξαν καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στην Ιταλία! Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και είμαστε εδώ ,ως ΑΟ Κολοσσός Ρόδου, για να στηρίξουμε τους αθλητές μας μελλοντικά και σε άλλα αντίστοιχα διεθνή τουρνουά που θα προσκληθούμε”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου