Αθλητικά

Κλεάνθης: Φιέστα, εκλογές και Καλημέρης με… κοστούμι

Εμφανώς ανακουφισμένους και το σημαντικότερο, αισιόδοξους για την επόμενη μέρα του συλλόγου, βρήκε τους ανθρώπους του Κλεάνθη η μαθηματική επιβεβαίωση της επιστροφής της ομάδας στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries, μετά από διάλειμμα μίας αγωνιστικής χρονιάς.
Οι Παραδεισιώτες μπήκαν μεν στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ως το μεγάλο φαβορί, ωστόσο όφειλαν να το αποδεικνύουν παιχνίδι με παιχνίδι (η αλήθεια είναι πως κάποια «στραβοπατήματα» τους άγχωσαν) και επιπλέον, να δημιουργήσουν έναν κορμό ικανό να διασφαλίσει πως η ομάδα δεν πρόκειται να βρεθεί αντιμέτωπη ξανά στο μέλλον με τον κίνδυνο του υποβιβασμού.
Η διοίκηση πιστώνει ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας στον παίκτη-προπονητή Κώστα Καλημέρη, ο οποίος κατάφερε να γυρίσει τον «διακόπτη» της ψυχολογίας, βοηθώντας τους ποδοσφαιριστές του να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι πιστώνεται στον Στάθη Φαρμακίδη, στον τεχνικό με τον οποίο ξεκίνησε η φετινή περιπέτεια και που με τις επιλογές του και τη δουλειά του, έθεσε ισχυρές βάσεις για την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο και της ανόδου.
Ο Κλεάνθης θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας με νίκη στα τρία παιχνίδια που του απομένουν να δώσει και στη συνέχεια να το γιορτάσει δεόντως, στη φιέστα που προγραμματίζει για τις 7 Μαΐου, με προσκεκλημένους όλους τους φίλους του που του πρόσφεραν φέτος τεράστια στήριξη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το φιλικό παιχνίδι που θα διοργανωθεί θα είναι και το τελευταίο της πολυετούς σταδιοδρομίας του Κώστα Καλημέρη (οι δύο ομάδες θα συγκροτηθούν από νυν και παλιούς συμπαίκτες του) , ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να αφοσιωθεί στην προπονητική. Πιθανώς κι εφόσον στις εκλογές που θα διενεργηθούν μέσα στον Μάιο, ο σημερινός διοικητικός κορμός παραμείνει, ο Κώστας Καλημέρης θα κληθεί να πέσει στα ακόμα πιο βαθιά, καθώς χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του προέδρου Μιχάλη Μαχλή και των συνεργατών του και είναι δεδομένο πως θα του προταθεί να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία.
Άμεσα θα τρέξει και ο σχεδιασμός ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ώστε τα λίγα ανοιχτά μέτωπα να κλείσουν το συντομότερο και ο σύλλογος να περάσει ένα ήρεμο καλοκαίρι, επικεντρώνοντας τις δράσεις του στην προσπάθεια δημιουργίας νέων πηγών εσόδων.
Σημειώνεται πάντως, πως βασική προϋπόθεση για όλα τα παραπάνω, είναι η διοίκηση να ενισχυθεί με νέα μέλη και να βρει περισσότερους συμπαραστάτες στην καθημερινή προσπάθειά της. Αυτό είναι και το μεγάλο ζητούμενο για τον Μιχάλη Μαχλή, που θεωρεί ήσσονος σημασίας ζήτημα το αν θα παραμείνει στην προεδρία ή αν θα παραμείνει απλό μέλος, παρότι είναι διατεθειμένος να συνεχίσει.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου