Αθλητικά

Βετεράνοι: Πιστοί στο ραντεβού της Μεγάλης Παρασκευής

Την παράδοση, που τους θέλει να ανταμώνουν κάθε Μεγάλη Παρασκευή στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και να θυμούνται τα παλιά παίζοντας ποδόσφαιρο ο ένας απέναντι στον άλλον, θα τιμήσουν και φέτος οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ρόδου και Διαγόρα. Ο Σύνδεσμος Βετεράνων των δύο ιστορικών συλλόγων του νησιού καλεί τόσο τα μέλη του, όσο και όλους εκείνους που φόρεσαν την κυανέρυθρη και την πράσινη φανέλα, να δώσουν το παρών στο γήπεδο και να λάβουν ενεργά μέρος στο καθιερωμένη φιλικό. Εξυπακούεται πως η πρόσκληση είναι ανοιχτή και για τους φίλους του αθλήματος, που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει πολλούς άσσους του «χρυσού» παρελθόντος του ροδιακού ποδοσφαίρου. Ο φιλικός αγώνας θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, με τη λακωνική ανακοίνωση του Συνδέσμου να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τη Μεγάλη Παρασκευή 14/4/23 και ώρα 11:00 πμ θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο “Διαγόρας”, ο καθιερωμένος φιλικός αγώνας μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα. Καλούνται όσοι αγωνίστηκαν στο παρελθόν στις δύο ομάδες – μέλη του συλλόγου μας και μη- να προσέλθουν στο γήπεδο στις 10:00 πμ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου