Αθλητικά

Ρόδος: Πανέτοιμη για το «διπλό», μήνυμα από την «Κακιά Σκάλα»

Πλήρης και πανέτοιμη να φτάσει σε μία νίκη, που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της πρωτιάς στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και στην πολυπόθητη άνοδο στη Super League 2, θα μπει η Ρόδος σήμερα στις 4 το απόγευμα στο Νέο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου, όπου θα αντιμετωπίσει τον ουραγό της βαθμολογίας Πανγυθεατικό. Η αποστολή των «ελαφιών» αναχώρησε από τη βάση της το βράδυ της Παρασκευής, καθώς μόνο για τότε υπήρχαν διαθέσιμα αεροπορικά εισιτήρια, ωστόσο δεν έχασε τη χθεσινή μέρα, καθώς πριν αναχωρήσουν οδικώς για τον τελικό προορισμό τους, οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε γήπεδο της Αττικής.
Διαιτητής του σημερινού παιχνιδιού θα είναι ο Χρήστος Δρούζας από την Αργολίδα, με βοηθούς τους συντοπίτες του Νίκος Μακρή και Στέλιο Τούμπα. Χρέη παρατηρητή διαιτησίας θα εκτελέσει ο Μεσσήνιος Ηλίας Αλεξέας.
Τα παιχνίδια που θα ξεκινήσουν σήμερα στις 4 το απόγευμα για την 25η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, είναι τα ακόλουθα:
Παναργειακός-Α.Ο. Διαβολιτσίου
Α.Ε. Μυκόνου-Αίαντας Γαστούνης
Πανγυθεατικός-Ρόδος
Πανιώνιος-Α.Ο. Πυλίου
Πανηλειακός-Φοίνικας Νέας Επιδαύρου
Α.Ε. Ερμιονίδας-Αιολικός
Ιάλυσος-Α.Π.Σ. Πάτραι 3-0 α.α.
Η βαθμολογία
1. Ρόδος 55
2. Αιολικός 55
3. Πανιώνιος 51
4. Α.Ε. Μυκόνου 45
5. Ιάλυσος 39
6. Α.Ε. Ερμιονίδας 37
7. Α.Ο. Πυλίου 35
8. Φοίνικας Νέας Επιδαύρου 35
9. Παναργειακός 34
10. Αίαντας Γαστούνης 27
11. Πανηλειακός 20
12. Α.Ο. Διαβολιτσίου 19
13. Πάτραι Α.Π.Σ. 12
14. Πανγυθεατικός 8
Κακιά Σκάλα: «Κύριοι εκτίθεστε…»
Εν τω μεταξύ αιχμηρή ανακοίνωση, μέσα στην οποία κάνει λόγο για μεθοδεύσεις εις βάρος της Ρόδου και δηλώνει ξανά την απόλυτη στήριξή του στην ομάδα, εξέδωσε ο σύνδεσμος των οργανωμένων φιλάθλων της «Κακιάς Σκάλας»:
«Από το 1981 μέχρι και σήμερα, μοναδικός σκοπός του Σ.Φ. Ρόδου “Κακιά Σκάλα” είναι να μπαίνει ασπίδα όταν βλέπει τα συμφέροντα του συλλόγου να θίγονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και τώρα, δύο στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως μεθοδεύσεις που πλήττουν όχι μόνο τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και την έκβαση του πρωταθλήματος ούτε μένουν κρυφές και φυσικά δεν θα γίνουν επιτρεπτές. “Κύριοι” εκτίθεστε. Και εκτίθεστε χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, χωρίς καμία προσπάθεια να αποκρύψετε το ποιόν τόσο το δικό σας, όσο και της ομάδας σας. Όση λάσπη κι αν ρίχνετε στον ανεμιστήρα, όσες υπόνοιες κι αν αφήνετε για τη Ρόδο, φαίνεται πως παριστάνετε τις οσίες παρθένες, αν και κατανοούμε πως σας είναι δύσκολο να αποδεχτείτε το γεγονός ότι τα παιχνίδια παίζονται εντός αγωνιστικού χώρου.
ΥΓ. Από την αρχή της χρονιάς το δηλώνουμε απερίφραστα. Αυτό το πρωτάθλημα θα το πάρουμε ή εμείς ή ΕΜΕΙΣ. Κοπιάστε…
ΥΓ 1. Για μία ακόμα φορά θέλουμε να σταθούμε στην αυταπάρνηση και στο πάθος που οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν δείξει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Κλείστε τα αυτιά σας, παίξτε την μπάλα σας, κόψτε την όρεξη και βουλώστε τους τα στόματα!» .

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου