Αθλητικά

Α’ κατηγορία: Μέρα στέψης ή παράτασης της αγωνίας

Στην 4η αγωνιστική τους μπαίνουν σήμερα τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries και τα βλέμματα των φιλάθλων είναι στραμμένα στο γήπεδο των Μαριτσών, όπου ο τοπικός Ηρακλής υποδέχεται την ΑΕΡΑ.
Μετά την ήττα-σοκ που υπέστησαν το περασμένο Σάββατο από τον Αστέρα Παστίδας, οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο «χαρτί» τους μήπως και καταφέρουν να προλάβουν στη συνέχεια το «τρένο» της πρωτιάς, ιδανικά δε χρειάζονται μία νίκη με μία διαφορά μεγαλύτερη του ενός τέρματος, ώστε να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα για την περίπτωση που ισοβαθμίσουν με τη σημερινή αντίπαλό τους.
Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη, καθώς αν την κατακτήσουν θα στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητές χωρίς να περιμένουν το αποτέλεσμα του έτερου αγώνα της ημέρας ανάμεσα στον Αστέρα Παστίδας και τον Φοίβο. Αν ο τελευταίος λήξει με μοιρασιά βαθμών ή νίκη των Κρεμαστενών, η ΑΕΡΑ θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου ακόμα κι αν φύγει από το γήπεδο των Μαριτσών με την ισοπαλία.
Υπενθυμίζεται, πως η ΑΕΡΑ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 11 βαθμούς, ακολουθεί ο Ηρακλής Μαριτσών με 5, ο Αστέρας Παστίδας με 4 και ο Φοίβος με 1 βαθμό.
Το πρόγραμμα της ημέρας:
*Παστίδα (17:00) Αστέρας Παστίδας-Φοίβος
Διαιτησία: Αντωνάς Σ., Αρέστης Ν., Βλάχος Β.
Παρατηρητής: Τσουκαλάς Ε.
Παρατηρητής Διαιτησίας: Κατταβενός Στ.
*Μαριτσά (17:00) Ηρακλής Μαριτσών-ΑΕΡΑ
Διαιτησία: Παπαγιαννίδης Ε., Στεφανάκης Β., Παγωνάς Γ.
Παρατηρητής: Βασιλαράκης Η.
Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Β.
5η αγωνιστική
Σάββατο 29 Απριλίου
*Κρεμαστή (17:00) Φοίβος-Ηρακλής Μαριτσών
Παρατηρητής: Στεργάκης Α.
*Αφάντου (17:00) ΑΕΡΑ-Αστέρας Παστίδας
Παρατηρητής: Φραντζής Η.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου