Αθλητικά

Συγχαίρουν την Ε.Α.ΚΑ. για τον τίτλο στις κορασίδες!

H E.A. Kαλύμνου στέφθηκε πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου στις κορασίδες και θα εκπροσωπήσει την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος στη Νάξο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ο.Α. Χανίων και τα Φανάρια Νάξου. Ήδη τα σωματεία της Δωδεκανήσου (Ακαδημία Καλύμνου, Α.Ε. Δικαίου, Έσπερος Κω, Ξάνθος Πάτμου, Φοίβος Κω, Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, Ηρακλής 2000) στέλνουν τα συγχαρητήρια τους στους πρωταθλητές κορασίων και στις ομάδες που συμμετείχαν στην τελική φάση.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: Η Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (CBA) συγχαίρει την συμπολίτισσα ΕΑΚΑ που έκανε περήφανο το νησί της Καλύμνου, για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά, την κατάληψη της πρώτης θέσης στο Final Four Κορασίδων και την στέψη τους ως πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου 2022-2023 και της εύχεται καλή επιτυχία στα προκριματικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Επίσης συγχαίρει και την ομάδα του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ για την συμμετοχή της στον τελικό, καθώς επίσης και τις ομάδες του ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΡΟΔΟΥ και ΗΡΑΚΛΗ 2000 για όλη την προσπάθεια τους.

Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ: ”Η Α.Ε. Δικαίου συγχαίρει την ομάδα της ΕΑΚΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασιδων Δωδεκανήσου 2022/2023 και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε και την ομάδα του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ για την συμμετοχή του στον τελικό, καθώς επίσης τις ομάδες του ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 και του ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΡΟΔΟΥ για την συμμετοχή τους στο final-4.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Ο Α.Σ. Έσπερος Κω συγχαίρει την ομάδα κορασίδων της ΕΑΚΑ για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος Δωδεκανήσου 2022-2023 και εύχεται καλή συνέχεια στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια επίσης στις ομάδες του Ιαλυσού, Κολοσσού και Ηρακλή για τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Δωδεκανήσου.

ΞΑΝΘΟΣ ΠΑΤΜΟΥ: Συγχαρητήρια στην ΕΑΚΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στις κορασίδες! Συγχαρητήρια στην διοίκηση στον προπονητή και τους γονείς που στήριξαν όλη αυτή την προσπάθεια! Καλή συνέχεια! Ένα μεγάλο μπράβο στον Ιάλυσο τον Κολοσσό και τον Ηρακλή 2000 για την δεύτερη τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα”.

ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: Ο Α.Σ. Φοίβος Κω συγχαίρει τις αθλήτριες προπονητές και διοίκηση της ΕΑΚΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασίδων Δωδεκανήσου και εύχεται καλή επιτυχία στην προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζουν και οι ομάδες του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ , του ΚΟΛΟΣΣΟΥ και ΗΡΑΚΛΗ 2000, για τη συμμετοχή τους στο final four

Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ: Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος συγχαίρει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασιδων Δωδεκανήσου 2022/2023 την ομάδα της ΕΑΚΑ και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Θέλουμε να συγχαρούμε επίσης, τον Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ και τον ΗΡΑΚΛΗ 2000 για την συμμετοχή τους στο Final-4 και τέλος συγχαίρουμε το συμβούλιο της Ε.Α.Κ.Α. για τη διοργάνωση του Final-4 και τους ευχαριστούμε για τη ζεστή φιλοξενία στο όμορφο νησί της Καλύμνου.

ΗΡΑΚΛΗΣ 2000: Ο Α.Σ. Ηρακλής 2000 συγχαίρει την ομάδα της Ε.Α.ΚΑ. (Ε.Α.ΚΑ Basketball Official) για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασίδων Δωδεκανήσου 2022-2023 και εύχεται καλή επιτυχία στα προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου