Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Κρατάει τον βαθμό και κοιτάει τον Ηρακλή

Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές της επέστρεψε στο νησί μας η αποστολή της ΠΑΕ Διαγόρας, από το εκτός έδρας παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 1ο όμιλο (Βόρειο), με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας.
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, με τον «γηραιό» να προσθέτει ένα πολύτιμο πόντο στην συλλογή του, που τον έφερε στην 9η θέση του πίνακα με 26 βαθμούς, επιτρέποντάς του να συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία την προσπάθεια για την εξασφάλιση της παραμονής.
Πλέον η αναμέτρηση με τον Αλμωπό ανήκει στο παρελθόν, με τους «κυανέρυθρους» να… κρατάνε τον βαθμό και να στρέφουν την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ηρακλή, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Μαΐου στις 16:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας.
Από εκεί και πέρα, η αποστολή του Διαγόρα έφτασε το πρωί της Τρίτης στο νησί μας και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας έγινε η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, με τον Άγγελο Διγκόζη και τους συνεργάτες του να χωρίζουν σε δύο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές τους.
Στο πρώτο γκρουπ ήταν όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αλμωπό, εκτελώντας ασκήσεις αποθεραπείας και χαλάρωμα, ενώ στο δεύτερο γκρουπ ήταν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς.
Την Τετάρτη οι «κυανέρυθροι» θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν καθώς θα τους δοθεί το καθιερωμένο ρεπό της εβδομάδας και την Πέμπτη θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους ενόψει Ηρακλή.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές έως και την Κυριακή που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αναμέτρηση με τον Αλμωπό ο Θανάσης Καραμάνης συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες και οι άνθρωποι του Διαγόρα θα αποφασίσουν σε ποια από τα επόμενα παιχνίδια ο νεαρός μεσοαμυντικός θα εκτίσει την ποινή του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου