Αθλητικά

Ηρακλής Λάρδου: Ευγενικό, πλην όμως αυστηρό μήνυμα

Προσπάθεια προσέγγισης ποδοσφαιριστών του, με προφανή στόχο να τους πείσει να ντυθούν στα χρώματα της δικής του ομάδας, καταλογίζει στον Αστέρα Μασάρων η διοίκηση του Ηρακλή Λάρδου.
Με μία ευγενική, πλην όμως αιχμηρή ανακοίνωση, η διοίκηση του συλλόγου ζητάει να γίνει η σεβαστή η προσπάθειά της και διαμηνύει αφ’ ενός πως αρμόδια για τα ζητήματα του έμψυχου δυναμικού είναι η ίδια, αφ’ ετέρου δε πως η νέα αγωνιστική περίοδος θα τη βρει περαιτέρω ενισχυμένη. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλο σωματείο του Αστέρα Μασάρων και τα υπόλοιπα σωματεία που θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν τους παίκτες μας, να σεβαστούν πρώτα την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας. Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα ρόστερ με δικά μας παιδιά με το ποσοστό να φτάνει το 90%, δίχως να λειτουργούμε ποτέ υπόγεια. Ο Ηρακλής έχει διοίκηση και θα είναι ακόμα πιο δυνατή για το καινούργιο πρωτάθλημα. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο φίλο σωματείο του Αστέρα και να συνεχίσει το ωραίο έργο με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχει».

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου