Τοπικές Ειδήσεις

Πέτρος Βασιλάκης: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 75χρονης Βρετανίδας που αγνοείται 

Διαψεύδει το γεγονός ότι εντοπίστηκε η σορός της 75χρονης Βρετανίδας σε περιοχή της Τελένδου σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο  εκπρόσωπος Τύπου και υπασπιστής Αστυνόμος Α΄  Πέτρος Βασιλάκης της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου.

‘’Οι έρευνες συνεχίζονται σε κάθε κατεύθυνση και η υπόθεση παραμένει μέχρι αυτή την ώρα ανοικτή ‘’υπογράμμισε ο κ Βασιλάκης.

Να σημειωθεί ότι η75χρονη και ο σύζυγός της  διέμεναν σε ξενοδοχείο της Καλύμνου και την παραμονή της Πρωτομαγιάς ταξίδεψαν μ’ έναν φίλο τους στην Τέλενδο για πεζοπορία και αναρρίχηση.

Η  75χρονη,που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, τους περίμενε στο λιμάνι όμως όταν επέστρεψαν δεν την βρήκαν και άρχισαν να την αναζητούν μαζί με εθελοντές και δυνάμεις της Αστυνομίας και της Λιμενικής αρχής Καλύμνου.

Πηγή ΕΡΤ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου