Ρεπορτάζ

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. προετοιμάζεται για τις βουλευτικές εκλογές

Στην προετοιμασία του κομματικού μηχανισμού ενόψει της δεύτερης κάλπης της 25ης Ιουνίου 2023, αναφέρθηκε χτες σε συνέντευξη Τύπου, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, κ. Νίκος Μουτσάκης. Αφορμή στάθηκε αφενός η επίσκεψη του προέδρου κ. Νίκου Ανδρουλάκη στη Ρόδο την προσεχή Κυριακή 4 Ιουνίου, αφετέρου η συνεδρίαση της διευρυμένης νομαρχιακής που έλαβε χώρα στο “Πλάζα”, την Τετάρτη.
«Είναι η πρώτη συνέντευξη Τύπου μετά το αποτέλεσμα της κάλπης της 21ης Μαΐου. Ήταν ένα αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιημένο το ΠΑΣΟΚ –τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, αφού έδειξε ότι ο λαός ζητάει από εμάς, να αποτελέσουμε ξανά μια αξιόπιστη λύση για την χώρα. Αυτή την αποστολή, μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να την πετύχει, έχοντας δείξει και στο παρελθόν, με την σοβαρή στάση που έχει κρατήσει, ότι είναι ο μόνος πολιτικός χώρος που μπορεί να εγγυηθεί την ομαλότητα και τη σταθερότητα σε αυτή την χώρα. φυσικά, είμαστε ικανοποιημένοι από τα ποσοστά, αλλά δεν υπάρχει κανένα περιθώριο εφησυχασμού.
Ήδη την περασμένη Τετάρτη, συνήλθε σε συνεδρίαση η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή όπου συμμετείχαν σχεδόν 100 άτομα: παλαιά και νέα στελέχη, πρώην βουλευτές, οι υποψήφιοι που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος στα Δωδεκάνησα, στελέχη που δραστηριοποιούνται σε φορείς, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κ.λπ.

Στη συνεδρίαση, έγινε ένας προγραμματισμός ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου. Είμαστε πανέτοιμοι να βγούμε ξανά στην κοινωνία, με επισκέψεις σε όλα τα χωριά, στα νησιά, στην Ρόδο σε κάθε γειτονιά, για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο για το πρόγραμμά μας και να καταγράψουμε τα προβλήματά τους».
Προέβη μάλιστα σε μια σύντομη αναφορά σε σημεία του προγράμματος, με ψηλά στην ατζέντα την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, αλλά και την ενίσχυση των δομών υγείας και των εργασιακών συνθηκών.
Σημειώνεται πως τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, έχουν αναλάβει κάθε περιοχή, χωριό, δημοτική ενότητα, νησιά κ.λπ. ξεχωριστά προκειμένου να δημιουργηθούν επιτροπές εκλογικού αγώνα, από όπου θα ξεκινούν κλιμάκια για την προεκλογική εκστρατεία.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ
ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ
Αναφερόμενος στην επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, κ. Νίκου Ανδρουλάκη στην Ρόδο, ο κ. Μουτσάκης ανακοίνωσε τα εξής:
«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Ανδρουλάκης, αναμένεται στην Ρόδο την προσεχή Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023 για μια ανοιχτή ομιλία η οποία θα γίνει στο Μανδράκι, πίσω από τον Ι.Ν. του Ευαγγελισμού, με φόντο στο πλάνο τα ελαφάκια (χαρακτηριστικό σύμβολο της Ρόδου) και θα αναχωρήσει το βράδυ από το νησί. Ο πρόεδρός μας, θα μιλήσει για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και θα προβεί σε εξαγγελίες, δίνοντας την απαραίτητη σημασία στην περιοχή μας και τα νησιά μας. Η παρουσία του είναι συμβολική και βαρύνουσα…».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου