Αθλητικά

ΑΣΡ Έλαφος: Ενημέρωση σε αθλητές και γονείς

Την Πέμπτη διεξήχθη η καθιερωμένη συνάντηση του ΑΣΡ Έλαφος με τους νεαρούς ποδηλάτες και τους γονείς του, στο Kresten Palace Hotel, με τον Κυριάκο Κελεπέρα να τους ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες του συλλόγου.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:
«Έγινε την Πέμπτη ,στον συνεδριακό χώρο του Kresten Palace Hotel, η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντηση με τους μικρούς ποδηλάτες μας και τους γονείς τους.
Ο coach της ομάδας Κυριάκος Κελαπέρας έκανε μια αποτίμηση της παρουσίας μας στο Super Cup 2023 καθώς και μια ενημέρωση σχετικά με την συμμετοχή της ομάδας στους αγώνες ΜΤΒ που θα διεξαχθούν στην Κω στις 3 και 4 Ιουνίου.
Η αίθουσα ήταν στολισμένη με τον νέο εξοπλισμό για τη διεξαγωγή αγώνων του ΑΣΡ Έλαφος και ο οποίος είναι χορηγία του Kresten Palace Hotel».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου