Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Αλλαγή πλάνων

Την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τον Μακεδονικό στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 1ο όμιλο (Βόρειο), συνεχίζει η ΠΑΕ Διαγόρας.
Η προπόνηση της Παρασκευής είχε προγραμματιστεί στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, ωστόσο, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στο νησί μας, ο Άγγελο Διγκόζης και οι συνεργάτες του άλλαξαν πλάνα και τελικά το πρόγραμμα διεξήχθη στο ενωσιακό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου.
Ο έμπειρος τεχνικός μετά από το καθιερωμένο ζέσταμα, έδωσε εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας.
Οι προπονήσεις εντός των τειχών για τους «κυανέρυθρους» θα ολοκληρώσουν σήμερα Σάββατο και πάλι στο ενωσιακό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες, καθώς το πρωί της Κυριακής θα αναχωρήσει η αποστολή για την Θεσσαλονίκη, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται σε γήπεδο της περιοχής, με τις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής και ασκήσεις ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.
Το ευχάριστο στο στρατόπεδο του «γηραιού» είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς, ωστόσο, ο Άγγελος Διγκόζης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Σεραφείμ Μανιώτη που θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του (συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες).
Από εκεί και πέρα, ο Θανάσης Καραμάνης θα επιστρέψει σήμερα στο νησί μας έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων, ωστόσο, είναι άγνωστο αν θα προλάβει την προπόνηση των «κυανέρυθρων». Βέβαια ο νεαρός μεσοαμυντικός θα είναι κανονικά στην αποστολή της ΠΑΕ Διαγόρας, όπως και ο Δημήτρης Τάτσης που θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με την Α.Ε. Λάρισας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου