Αθλητικά

Άρης: Ξανά στις επάλξεις ο Νίκος Φουτούλης

Έναν επιπλέον γερό στήριγμα, το οποίο θα βοηθήσει την προσπάθειά της εδραιώσει την κερδισμένη φέτος κανονικότητα και να διασφαλίσει την περαιτέρω ανάπτυξη του συλλόγου, βρήκε η διοίκηση του Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» του Αρχαγγέλου μπορούν να υπολογίζουν από εδώ και στο εξής στις υπηρεσίες του πρώην προέδρου τους Νίκου Φουτούλη, που αποφάσισε να ενεργοποιηθεί για να προσφέρει ξανά στο αγαπημένο του σωματείο. Η ανακοίνωση της διοίκησης:
«Μετά από συνάντηση που είχαμε το μεσημέρι Κυριακής με τον κύριο Νικόλαο Φουτούλη (παλαιό πρόεδρο της ομάδας ) συζητήσαμε για το αγωνιστικό και οικονομικό πλάνο, καθώς και τους στόχους για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και μετά από απόλυτη συμφωνία αποφασίσαμε από κοινού την ενεργοποίησή του, για να σταθεί στο πλευρό μας και να βοηθήσει πολύπλευρα την ομάδα».
Συλλυπητήρια στον Τσαμπίκο Σταυριανό
Τον αγαπημένο του πατέρα έχασε ο πρώην παράγοντας του Άρη Τσαμπίκος Σταυριανός, με τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» να εκφράζει τα συλλυπητήριά της:
«Σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας μας θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον επί σειρά ετών παράγοντα του Άρη Τσαμπίκο Σταυριανό, για την απώλεια του πατέρα του .
Ζωή σε εσάς Τσαμπίκο και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου