Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Αντίστροφη μέτρηση για τον… τελικό

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η προετοιμασία της ΠΑΕ Διαγόρας ενόψει του κρισιμότατου εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βέροιας για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 1ο όμιλο (Βόρειο).
Οι ποδοσφαιριστές των «κυανέρυθρων» μετρούν αντίστροφα για τον… τελικό της παραμονής και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνάει από… τα πόδια τους για να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης που ισοδυναμεί με την μαθηματική εξασφάλιση της σωτηρίας του «γηραιού».
Η προπόνηση της Πέμπτης διεξήχθη το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, με τον Άγγελο Διγκόζη και τους συνεργάτες του, έπειτα από το καθιερωμένο ζέσταμα, να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής σχετικά με την αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες, προκειμένου οι «κυανέρυθροι» να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν στη διάρκεια της σαββατιάτικης αναμέτρησης.
Η προετοιμασία του «γηραιού» θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί, με τις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής που θα ακολουθήσει η ομάδα και ασκήσεις ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.
Ο έμπειρος τεχνικός ενόψει ΝΠΣ Βέροιας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αντεσίνα Γκάτα και του Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και του τιμωρημένου Γιώργου Μαγκάκη.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, προκειμένου ο Διγκόζης να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Η αναμέτρηση του Σαββάτου χαρακτηρίζεται το παιχνίδι της χρονιάς για την ΠΑΕ Διαγόρας, αφού με νίκης εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή της στην Super League 2, όμως και σε περίπτωση ισοπαλία ο «γηραιός»… δεν χάνεται, αλλά θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα βαθμό στο εκτός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Α.Ε. Λάρισας.
Ωστόσο, το μυαλό όλων στο στρατόπεδο των «κυανέρυθρων» είναι στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης απέναντι στον ΝΠΣ Βέροιας για να… τελειώσουν τη δουλειά της σωτηρίας από το Σάββατο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου