Τοπικές Ειδήσεις

Οι απαντήσεις σε Ηλεκτροτεχνία, Ναυτικό Δίκαιο, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης για τα ΕΠΑΛ

Οι απαντήσεις στα μαθήματα που εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ για τις Πανελλήνιες 2023 από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς και το dimokratiki.gr

Απαντήσεις στα θέματα των σημερινών (09/06) εξεταζόμενων μαθημάτων των ΕΠΑΛ για τις Πανελλήνιες 2023.

Εδω οι απαντήσεις στα θέματα των Πανελληνίων 2023

Όπως αναφέρει ο κ. Καραγκιαούρης Νίκος Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς τα σημερινά θέματα είχαν εύκολη θεωρία η οποία ήταν αναμενόμενη, επίσης οι ασκήσεις ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας με την άσκηση Γ. και Δ. να είναι για καλά διαβασμένους μαθητές.

Συμφωνα με τον κ. Βλαχουτσάκο Ηλία, Καθηγητή Ναυτικού Δικαίου στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, στη σημερινή εξέταση τα πολλαπλής επιλογής ήταν εύκολα, με το θέμα Β.1 και Β.2 να είναι βατά όπως και το Δ.1 και Δ.2, με μόνη εξαίρεση το Γ.1 που θα δυσκόλευε κάποιους μαθητές. Σε γενικές γραμμές κάποιος μέτρια διαβασμένος μαθητής θα μπορούσε να επιτύχει έναν καλό βαθμό.

Σύμφωνα με τον κ. Σαισανά Βασίλη, Ακαδημαϊκού Υπεύθυνου Ιστορίας Σύγχρονης Τέχνης του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, «τα σημερινά θέματα ήταν σχετικά αναμενόμενα, δεν υπήρχαν παγίδες, κινήθηκαν στα περσινά επίπεδα δυσκολίας όπου ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής δεν θα είχε θέμα».

Σημειώνεται, ότι οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα ολοκληρώσουν την εβδομάδα των εξετάσεων αύριο, Σάββατο, με τα μαθήματα: Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Στοιχεία Μηχανών.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου