Τοπικές Ειδήσεις

Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Ρόδου: Δίωρη στάση εργασίας την Τρίτη 20 Ιουνίου

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στη δίωρη στάση εργασίας την Τρίτη 20 Ιουνίου από τις 11:30 έως τις 13:30, με κύρια αιτήματα τις μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες των οποίων η υποστελέχωση αποτελεί το “άλλοθι” για την ιδιωτικοποίησή τους και τις αυξήσεις στους χρόνια καθηλωμένους μας μισθούς.
Η έλλειψη προσωπικού μαστίζει όλες τις υπηρεσίες του Δήμου με αποτέλεσμα να εξαντλούνται οι εργαζόμενοι λόγω αύξησης της εντατικοποίησης αλλά και να μεγαλώνει η πιθανότητα ατυχημάτων κατά τη διεκπεραίωση των καθηκόντων τους.
Φυσικό και επόμενο είναι να μην αποδίδεται το απαραίτητο και αναγκαίο έργο που θα έπρεπε ο δημότης της Ρόδου εν έτη 2023 να απολαμβάνει. Σε ένα Δήμο με ρεκόρ αφίξεων τουριστών και κερδών για τους μεγαλοεπιχειρηματίες είναι αδικαιολόγητο και ανεπίτρεπτο ο Δήμος να μην παρέχει στους εργαζόμενους και στους δημότες του αυτά που αντιστοιχούν στη σημερινή εποχή και στις σύγχρονες ανάγκες τους.

Διεκδικούμε και παλεύουμε για :
 Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και τη μονιμοποίηση όλων των
συμβασιούχων, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
 Αυξήσεις στους μισθούς μας που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες
μας.
 Καμία ιδιωτικοποίηση.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους
και να πάρουν μαζικά μέρος στη δίωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την Τρίτη 20
Ιουνίου από τις 11:30 έως τις 13:30 πραγματοποιώντας συγκέντρωση
μπροστά στο Δημαρχείο της κάθε Δημοτικής Ενότητας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου